Koba

“Доверете се на професионалното ни сервизно обслужване.”

При избора на сервиз, не се чудете, а ни посетете. Професионалните ни техници и монтьори ще направят всичко възможно Вашият проблем с автомобила да бъде решен прецизно, бързо и надеждно.

KobaАвтосервиз КОБА

Автосервиз КОБА е новооткрит сервиз с професионално автосервизно оборудване и квалифициран екип от автомобилни механици.

Автосервиз КОБА се намира на ключово място в кв. Гео Милев с многоброен избор на транспорт при по-сериозни повреди върху Вашият автомобил.

Автосервизът разполага със:

  • Четири подемника
  • Гумаджииска апаратура
  • Диагностична апаратура

Сертификатът по ISO 9001:2008 e най-широко разпространеният и най-разпознаваем начин да представим своята компания като един надежден бизнес партньор, който спазва изискванията на международен стандарт система за управление на качеството.

Фокусът на стандарта е върху управлението на процесите и удовлетвореността на клиентите.Той е еднакво приложим както за производствени компании, за фирми в сферата на услугите и за организации с нестопанска цел.

card-300x191

Автосервиз КОБА е част от веригата  Auto Box

AutoBOX е верига сервизи за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, продажба на гуми, джанти, масла, акумулатори, бързи ремонти ходова част и накладки. През последните години изградихме сервизни центрове в цялата страна. За кратко време станахме лидери в експресното автомобилно обслужване. Освновните предимства на веригата AutoBOX са бързина и качество на добра цена.

За контакти :

Автосервиз / приемна :

0883 39 44 55

autobox.service@koba-auto.com 

Управител : 0884 192 080

Милен Масларски

autobox.manager@koba-auto.com

Facebook

Адрес на автосервиза : гр. София ж.к.Гео Милев,

ул. акад. Георги Бончев бл.104 вх А

Работно време :

Седмични дни: 08:00 – 19:00
Събота: Затворено
Неделя:  Затворено

Качество

В автосервиз КОБА държим изключително много на качеството на извършените ремонти от нас. Прецизната и професионална работа на нашите автомонтьори гарантира за високото качество и бързото решение на проблема с колата Ви.

Надеждност

Благодарение на високо квалифицираните ни служители, Вашият автомобил ще бъде надеждно обслужен в кратки срокове.

Сигурност

Служителите в автосервиз КОБА се отнасят с проблема на Автомобила Ви, така както биха се отнесли и към своя собствен. Това гарантира сигурност и комфорт при шофирането след използването на нашите услуги.

Галерия

Вижте пълната галерия →

Save